Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: پیش بینی های قبلی کارساز نبود و افراد زیادی ثبت نام می کردند و این وضعیت برای شورای نگهبان ایجاد دردسر می کرد و هم افرادی که چندان رجل سیاسی نبودند، ثبت نام می کردند و هدف، ایجاد تعریفی برای رجل سیاسی و مذهبی بود تا هر کسی نتواند در رقابت های انتخاباتی ثبت نام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«حسین محمدصالحی دارانی»، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی، در توضیح علل محدود کردن سن ریاست جمهوری به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: کلیات اصلاحات مواردی از قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس تصویب شد اما جزئیات باید تغییراتی داشته باشد، یکی از اعتراضات نمایندگان در بحث سن بود و براساس آن اعتراض داشتند که 40 تا ۷۰ سال سن مناسبی نیست. اگر قرار باشد کسی تجارب خاص مدیریتی داشته باشد معمولا در 40 سالگی ندارد ولی با تعریف 45 سال طبق فرمایش مقام معظم رهبری به جوانگرایی اهمیت داده ایم و برخی بحث ها، تمام می شود.

او تصریح کرد: پیش بینی های قبلی کارساز نبود و افراد زیادی ثبت نام می کردند و این وضعیت برای شورای نگهبان ایجاد دردسر می کرد و هم افرادی که چندان رجل سیاسی نبودند، ثبت نام می کردند و هدف، ایجاد تعریفی برای رجل سیاسی و مذهبی بود تا هر کسی نتواند در رقابت های انتخاباتی ثبت نام کند.

 نماینده مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: با این شیوه تعداد ثبت نام کنندگان کمتر و روند احراز صلاحیت ها کمی راحت تر می شود. بیشترین مورد مدنظر نمایندگان ۸ سال سابقه مدیریت کلان کشور است که کاندیدای مورد نظر باید داشته باشد اما سمت او در حد وزیر و معاون وزیر یا مدیریت های بالای کشور، شاید شامل تغییراتی شود و تغییراتی در این جزئیات صورت بگیرد.

او اضافه کرد: اگر این طرح در مجلس تصویب شود یقینا کار را بهتر پیش می برد و تعداد ثبت نام کنندگان محدود وظایف شورای نگهبان، سبک تر می شود.

صالحی با بیان اینکه این اصلاحات در گام اول کارآمد خواهند بود، گفت: در خصوص سابقه ای که مدنظر برای احراز صلاحیت ها است، گفته می شود باید از ۸ سال کمتر شود و یا استانداران با استان های دارای مراکز استان بیش از دو میلیون نفر جمعیت و شهرداران در شهرهای بیش از سه میلیون نفر، باید کمی تعدیل شود و دامنه برای حضور در رقابت ها کمی بازتر شود.

او در پایان افزود: با این اوصاف کار شورای نگهبان ساده تر می شود و مردم در شناخت و برآورد کاندیداها راحت تر خواهند بود.  در حال حاضر و برای انتخابات آتی شاید بسیاری صلاحیت دارند ولی شرایط را ندارند و کسانی که شرایط واقعی را دارند وارد میدان می شوند.3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس یازدهم انتخابات 1400 ثبت نام می کردند شورای نگهبان رقابت ها رجل سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با سراسر کشور، رقابت چهار نامزد راه یافته به مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ از صبح پنجشنبه آغاز شد.

در این دوره انتخابات ۴۱۸ شعبه در روز برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در پنج شهرستان حوزه انتخابیه قائمشهر مستقر می‌شود و از این تعداد شعب اخذ رأی ۳۱۰ شعبه ثابت، ۱۰۸ شعبه سیار، ۱۹۶ شعبه شهری و ۲۲۲ شعبه روستایی است.

در این دور از انتخابات مجلس شورای اسلامی بیشترین تعداد شعب اخذ رأی به شهرستان قائمشهر اختصاص دارد که ۲۰۴ شعب است همچنین در شهرستان‌های جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ به ترتیب ۷۹، ۵۹، ۴۰ و ۳۶ شعبه اخذ رأی مستقر خواهد شد.

حدود یک میلیون و ۸۰ هزار نفر از ۲ میلیون و ۴۸۷ هزار و ۲۴۴ مازندرانی واجد شرایط شرکت در انتخابات ۱۱ اسفند، به سه هزار و ۲۱۰ شعبه اخذ رأی برپا شده در ۲۲ شهرستان استان رفتند و مشارکت ۴۳.۵ درصدی را ثبت کردند. مازندران نوزدهمین استان از نظر میزان مشارکت انتخاباتی شد.

طبق اعلام ستاد انتخابات شهرستان‌های مازندران به جز حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سوادکوه شمالی و سیمرغ که انتخابات به دور دوم کشیده شد، در هشت حوزه انتخابیه دیگر نمایندگان مشخص شدند.

عمران عباسی کالی، مصطفی معلمی، کمال علیپور و علی کشوری چهار نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات در حوزه انتخابیه قائمشهر هستند که باید از آنها دو نفر روانه مجلس شود.

مازندران ۹ حوزه انتخابیه و ۱۲ کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد.

کد خبر 6094814

دیگر خبرها

  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • آغاز تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲ حوزه انتخابیه اصفهان
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • سلیمی نمین: همه حواسشان باشد فریب تندروها را نخورند / هدف تندروها بالاکشیدن خودشان است /نیاز به مجلس عقلانی داریم نه شعاری
  • همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مازندران