Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@19:30:23 GMT

نکات مهم در انتخاب نام دامنه

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۸۱۷۳۸

نکات مهم در انتخاب نام دامنه

انتخاب نام برای هر چیزی به دلیل شناسایی آسان آن در بین سایر موارد صورت می‌گیرد... - اخبار بازار -

انتخاب نام برای هر چیزی به دلیل شناسایی آسان آن در بین سایر موارد صورت می‌گیرد و کمک می‌کند در خاطر ماندگار شود، انتخاب نام دامنه که ما در این مطلب قرار است بیشتر به آن بپردازیم نیز به همین دلیل است و می‌تواند سایت کسب و کار شما را در بین حداقل هزاران سایت دیگر که در ایران فعالیت می‌کنند مشخص نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین در ابتدای این مطلب اشاره کوتاهی به مقوله دامنه و چیستی آن خواهیم کرد تا خوانندگانی که کمتر از آن اطلاع دارند با کارکرد آن آشنا شوند. سپس به نحوه صحیح انتخاب نام دامنه خواهیم پرداخت و به نکاتی اشاره می‌کنیم که می‌تواند در برندسازی شما مؤثر واقع شود. همچنین از آن جا که پس از خرید دامنه سایت  نیاز دارید برای راه‌اندازی سایت‌تان آن را روی هاست قرار دهید، درباره این موضوع نیز توضیحاتی ارائه خواهیم کرد. برای دریافت اطلاعات درباره دامنه در این مطلب همراه ما باشید، در انتها نیز مجموعه IRPOWER را به شما معرفی خواهیم کرد که می‌تواند صفر تا صد راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی اعم از خرید دامنه، هاست و سرور و همچنین خدماتی دیگر را از آن‌ها دریافت نمایید.

دامنه چیست؟

دامنه یا Domain نامی است که شما برای سایتی که بر بستر اینترنت راه‌اندازی کرده‌اید انتخاب می‌کنید. همان طور که نام شما می‌تواند شما را در بین سایر اعضای خانواده متمایز نماید و یا آدرس خانه‌تان می‌تواند کمک کند تا اقوام و دوستان‌تان به راحتی به خانه شما برسند، بنابراین انتخاب نام دامنه مناسب، با مسما و معنی‌دار نیز می‌تواند ارتباط خوبی را با نوع فعالیت و کسب و کار شما برقرار کرده و کمک کند تا مشتریان و کاربران که به دنبال استفاده از کالا، محصولات و یا خدمات شما هستند، به راحتی به شما دسترسی پیدا کنند. برای انتخاب نام دامنه مناسب لازم است توجه داشته باشید که دامنه از دو بخش مهم تشکیل یافته است که شامل موارد زیر می‌شود.

نام دامنه

همان طور که پیشتر هم اشاره کردیم این نام سایت شما را از بین صدها و هزاران سایت دیگر متمایز می‌کند و نکته جالب اینجاست که شما هیچ محدودیتی در انتخاب آن ندارید به شرط آن که قبلاً سایتی با نامی که مدنظر شماست ثبت نشده باشد. در انتخاب نام دامنه می‌توانید از 2 تا حدودا 70 کاراکتر یا حرف استفاده کنید که البته باید به هم چسبیده باشند مگر آن که بخواهید نامی دو بخشی انتخاب کنید که می‌توانید بین آن‌ها را با خط فاصله جدا نمایید که البته ما پیشنهاد می‌کنیم تا جایی که ممکن است از حروف به تنهایی استفاده کرده و خط فاصله و اعداد را به کار نبرید. از دیگر نکاتی که بهتر است هنگام ثبت دامنه به آن توجه داشته باشید تا بهتر در ذهن بماند و جستجو شود، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

ساده و کوتاه باشد.نام مورد نظر را طوری انتخاب کنید که تایپ آن برای هر فردی آسان باشد.از کلمات کلیدی اصلی و مهم که در کسب و کار شما کاربرد دارند استفاده کنید.اگر کسب و کار شما محلی است، در نام دامنه از نام آن محل استفاده کنید. مانند Iran، Tehran و … .ترجیحا از اعداد و خط تیره در نام دامنه بپرهیزید.اگر نام برند شما برایتان با اهمیت است، اکثر پسوند های دامنه مهم را خریداری نمایید.بهتر است دامنه ای انتخاب کنید که در شبکه های اجتماعی نیز با همان نام بتوانید پروفایل ایجاد نمایید.قبل از ثبت دامنه بررسی کنید که نام مورد نظر قبلا توسط شخصیتی در فضای غیر دیجیتال به عناوین مختلف مانند شرکت و برند ثبت نشده و مالکیت معنوی آن در اختیار کسی نباشد.

پسوند دامنه

پس از انتخاب نام دامنه زمان انتخاب پسوند فرا می‌رسد که بخش مهمی در ثبت دامنه به شمار می‌آید و لازم است نسبت به این انتخاب بسیار حساس باشید. هر یک از پسوندهای موجود مانند ir، .com، .net. و ... که به عنوان پسوند در انتهای نام دامنه می‌بینید هر کدام معنا و کارکردهای مختلفی دارند. به عنوان مثال ir. نشان دهنده آن است که سایت شما ایرانی است و com. به معنای کارکرد تجاری سایت شما خواهد بود و یا اغلب برای سازمان‌ها و ارگان‌ها از پسوند org. استفاده می‌شود. بنابراین لازم است تا پسوندی که انتخاب می‌کنید متناسب با فعالیت شما باشد. اگر شما سایتی دارید که هم ایرانی است و هم برای فعالیتی تجاری راه‌اندازی شده می‌توانید ثبت دامنه را با دو پسوند ir. و com. انجام دهید تا به این ترتیب کاربر یا مشتری با جستجوی هر دو نام بتواند به سایت شما دسترسی پیدا نمایید. بنابراین در این مورد نیز دست شما باز خواهد بود.

هاست چه نقشی در راه‌اندازی سایت دارد؟

میزبانی وب یا هاست (Host) به بخش‌های مجازی و متعدد یک سرور گفته می‌شود. هر یک از این بخش‌ها می‌توانند جهت میزبان یک وب سایت مورد استفاده قرار گیرند. برای راه‌اندازی سایت، پس از انتخاب نام دامنه و ثبت آن و طراحی یا خرید سیستم مدیریت محتوای سایت لازم است یک هاست تهیه کنید که بتوانید تمامی این بخش‌ها را روی آن قرار دهید. یک مثال ساده کارکرد هاست را برای سایت روشن می‌کند. هنگامی که تصمیم به راه‌اندازی یک فروشگاه در شهر دارید طبیعتا آن را در یک پس کوچه باریک و یا یک کوچه بن بست تأسیس نمی‌کنید، بلکه جایی را برای راه‌اندازی این فروشگاه انتخاب می‌کنید که بر خیابان اصلی باشد، دسترسی خوبی به خیابان‌های محله داشته و کاربری مناسبی برای فعالیت شما داشته باشد و در نهایت یک منطقه پر رفت و آمد را انتخاب می‌کنید که به اصطلاح مغازه شما پاخور خوبی داشته باشد. در خصوص  خرید هاست لینوکس یا هاست ویندوز هم باید مواردی در نظر گرفته شود تا کمک کند فروشگاه مجازی شما به بهترین نحو فعالیت خود را آغاز نماید و با مشکلات مختلف مواجه نشود و بتواند کاربران و مشتریان را به سمت فعالیت شما جذب نماید.

در ادامه به نکاتی که لازم است هنگام انتخاب هاست چه در مورد شرکت ارائه کننده و چه ساختار خود هاست در نظر بگیرید خواهیم پرداخت.

شرکت ارائه کننده سایت باید قابل اطمینان باشد و پس از خرید بتواند همواره در کنار شما باشد.شرکت ارائه کننده سایت باید پشتیبانی خوبی به مشتری ارائه کند و در هر زمان پاسخگوی مشتری باشد.در صورت ناراضی بودن باید بتوانید وجهی که هزینه کرده‌اید را پس بگیرید.هاست باید از پنل مدیریتی مناسبی برخوردار باشد تا کاربر بتواند مدیریت آن را به دست گیرد.باید از امنیت بالایی برخوردار باشد تا دچار آسیب، حملات و ویروس‌گیری نشود.هاستی که انتخاب می‌کنید باید همواره در دسترس باشد و قطعی‌های پی در پی نداشته باشد.از سرعت بالایی برخوردار باشد تا کمک کند سایت به راحتی و بدون مکث برای کاربر باز شود.

در این صورت است که ثبت دامنه روی هاست به درستی انجام می‌شود و شما می‌توانید کسب و کار خود را با کمترین مشکل آغاز نمایید.

معرفی مجموعه IRPOWER

پیشتر سعی کردیم خیلی کوتاه و جامع به مراحل اولیه اولیه راه‌اندازی یک وب سایت که بتوانید کسب و کار خود را در این بستر آغاز نمایید بپردازیم. اما در این راستا دریافت مشاوره و راهنمایی‌های تخصصی حرف اول را می‌زند. بنابراین اگر برای مشاغل مختلف در حوزه‌های فروشگاهی، آموزشی، خبری و .. تصمیم به ایجاد سایت دارید به شما پیشنهاد می‌کنیم از مجموعه  IRPOWER  که در این زمینه از متخصصان ماهری برخوردار است کمک بگیرید. این مجموعه از ابتدای راه‌اندازی وب سایت از ثبت دامنه گرفته تا انتخاب هاست و همچنین طراحی وب سایت در کنار شما خواهد بود.

مجموعه IRPOWER به آدرس الکترونیکی www.IRPOWER.com در مدت 17 سال فعالیت خود توانسته خدمات متنوعی را به هزاران سایت ارائه نماید، ضمن آن که با برخورداری از کارشناسان مجرب به سوالات شما در هر زمینه‌ای پاسخ داده و خدماتی که نیاز دارید را در کمترین زمان در اختیارتان قرار خواهد داد.

"این مطلب تبلیغاتی است"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخاب نام دامنه انتخاب می کنید کسب و کار شما راه اندازی ثبت دامنه سایت شما وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۱۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در ۲.۵ سال گذشته خبر داد و گفت: پیشنهاد گسترده تر شدن دامنه شمول در اصلاحیه قانون بیمه بیکاری را ارائه کرده ایم.

علی حسین رعیتی فرد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین آمار مقرری بگیران بیمه بیکاری در کشور اظهار کرد: شهریور سال ۱۴۰۰ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری نزدیک به ۲۴۰ هزار نفر بود که اکنون به ۱۶۰ هزار نفر رسیده و تعداد قابل ملاحظه ای از مقرری بگیران بیمه بیکاری کم شده است.

وی ادامه داد: با دستورالعمل و تفاهم نامه‌ای هم که بین ما و سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه‌ای انجام شد مصمم هستیم که این عدد کمتر شود چون هم بازار کار به کارگر ماهر و کار بلد نیاز دارد و هم سازمان فنی و حرفه ای آمادگی دارد که آموزش‌های لازم را ارائه دهد تا افراد بیکار به چرخه اشتغال بازگردند.

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری 

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اصلاح قانون بیمه بیکاری اظهار کرد: در قانون پیشنهاد دادیم دامنه شمول گسترش پیدا کند چون قبلاً هم دامنه شمول محدودتر بود و هم کسانی که در منطقه آزاد و ویژه کار می‌کردند مشمول مقرری بیمه بیکاری نمی‌شدند، از طرفی کارگران پروژه‌ای هم محدودیتی برای پوشش‌شان وجود داشت. یک بحث هم در خصوص از کار افتادگی بود مثلاً اگر کسی انتهای بازنشستگی اش بود ممکن بود مشمول مقرری بیمه بیکاری شود و دیگر برگشت به کار انجام نمی‌شد لذا پیشنهاد دادیم که اگر از کار افتاده و ناتوان است برنگردد ولی اگر توان کار دارد ظرف یک سال که مقرری بیمه بیکاری گرفت باید بتواند در جایی مشغول به کار شود و  ادامه فعالیت بدهد و صرفاً دنبال گرفتن مقرری نباشد.
به گفته رعیتی فرد، منابع صندوق بیمه بیکاری محدود است و باید بتواند در شرایط بحران نظیر  کرونا به کمک بیاید تا کسانی که سال‌ها بیمه پرداز بودند را تحت پوشش قرار بدهد.

فرایند بازگشت افراد به چرخه اشتغال

معاون وزیر کار درباره فرایند بازگشت به کار و تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان تامین اجتماعی، وزارت کار و سازمان فنی حرفه‌ای توضیح داد: به موجب این تفاهم نامه کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتماً بعد از ۶ ماه با فراخوانی که صورت می‌گیرد آموزش لازم را ببینند و به محل کار قبلی برگردند. اگر نمی‌توانند در محل قبلی مشغول کار شوند یا برگشت به کارشان با مهارت قبلی نیست، مهارت جدید توسط سازمان فنی و حرفه‌ای برایشان لحاظ می شود که به بازار کار برگردند.
به گفته وی تلاش وزارت کار این است که افراد آموزش‌های لازم را فرابگیرند و به محیط کار برگردند چون هم به نیروی کار نیاز است و هم کسی که سال‌ها کار کرده و صاحب تجربه است می تواند برای کشور مفید باشد.

رعیتی فرد در پایان خاطرنشان کرد: تفاهم نامه سه جانبه ما با سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه ای درحال اجراست و دستورالعمل آن به استانها رفته و هماهنگی ها با استانها انجام گرفته است.کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتما به چرخه آموزش برگردند و آموزش ببینند و در جایی مشغول کار شوند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک میلیون و 625 هزار دامنه فارسی ثبت شد!
  • چند دامنه فارسی به ثبت رسیده است؟
  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • گسترش دامنه اعتراضات دانشجویی در استرالیا
  • چشمه اصلی آبگرم معدنی «موییل» در ارتفاعات دامنه کوه سبلان
  • هشدار هواشناسی درباره فعالیت سامانه بارشی در استان اردبیل
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وزش تندبادهای موقتی در اردبیل پیش بینی می شود
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • تداوم بارندگی‌ها درکشور